Нуга бест

Нуга Бест

Нуга Бест е современ велнес центар во Штип каде што можеш да пробаш:

✅  Голем број масажи за релаксација на телото
✅  Акупресура за вршење на баланс на енергијата на телото
✅  Третмани со топлина за најбрза циркулација на крвта
✅  Киропрактика за враќање на ‘рбетот во првобитна состојба

Нуга Бест производите се сертифицирани како медицински уреди, но тоа не е само опрема што помага да се спречи болеста и сочува здравјето, тоа е исто така начин на живот.

 

Contact info

Activities