Oxygen Fitness

Oxygen Fitness

Oxygen Fitness е современ фитнес центар во модерно уреден простор, комплетиран со најсовремени справи и реквизити и голем тим на професионалци што со сигурност ќе те мотивираат да се предизвикаш себеси.

Тимот на Oxygen Fitness ќе ти покаже на дело дека вежбањето е неопходна активност за да уживаш во добро ментално и физичко здравје.

 

Contact info

Activities