Palestra

Palestra

Palestra Fitness ги редефинира здравјето и фитнесот нудејќи уникатно интегриран, проактивен и персонализиран пристап кон сопственото здравје.

На површина од над 1.000 м2, Palestra е едно од топ местата на сите вљубеници во фитнесот. Поставен на совршена локација на вториот кат во East Gate Mall, со сопствена тераса со магичен поглед, Palestra ќе ти овозможи уживање во бројни бенефиции, како вежбање на најновите модели на светскиот бренд за машини „Техноџим“, „Скилбокс“ соба и уникатни масажи за опуштање.

Contact info

Activities