Pilates Point – Aerodrom

Pilates Point - Аеродром

Pilates Point центарот во општина Аеродром е едно од врвните пилатес студија во градот што организира групни и индивидуални тренинзи по мат и активен пилатес.

Станува збор за вешто искомбиниран сплет на вежби коишто ги извлекуваат максималните придобивки од пилатесот и кардиото.

Тренинзите во Pilates Point ќе ти помогнат да го засакаш активниот пилатес, да уживаш во физичката активност и здравиот живот, но и да се сакаш себеси и своето тело.

Contact info

Activities