Pilates Point

Pilates Point

Pilates Point e модерно пилатес студио наменето за сите љубители на вежбањето кои сакаат да пробаат нешто ново и разновидно каде што ќе им биде предизвикана силата, издржливоста, рамнотежата и координацијата.

Часовите се одлични и за почетници кои сакаат да се активираат, да научат да вежбаат правилно и да се запознаат со активниот пилатес, но да не се префорсираат со интензивни тренинзи од самиот почеток.

Contact info

Activities