Позитива

Позитива

Позитива е центар за корективна гимнастика што нуди внимателно дизајнирана и индивидулна програма од вежби и масажи, прилагодени на возраста, способностите и потребите на лицата.

Овие специјализирани вежби ја подобруваат силата, ја зголемуваат енергијата, самодовербата и овозможуваат добра основа за долг животен век.

Студиото е специјализирано за корекција на состојби во областа на дисфункциите на ‘рбетниот столб.

Contact info

Activities