PowerHousePilates – Аеродром

Power House Pilates

Powerhouse Pilates се пионери во пилатес техниката, две децении усовршувајќи ја преку различни тренинзи.

Пилатес, кардио, јога, зумба, пилатес за трудници се само дел од активностите што ги нуди PowerHouse Pilates студиото во општина Аеродром.

Ако си почетник, тимот на Powerhouse ќе ти помогне да креираш сопствена програма и постојано ќе го следи и охрабрува твојот напредок.

Contact info

Activities