Premium Sport Center

Premium Sport Center

Premium Physical Therapy & Sport Center е комплетно нов и најсовремено опремен спортски центар што се наоѓа во рамки на клиничката болница „Аџибадем Систина“.

Овде можеш да си дозволиш целосна грижа за здрав живот со услуги како фитнес центар, физикална терапија, корективни вежби, медицинска и спортска рехабилитација, нутриција, диетологија, парна бања, финска сауна и сите видови масажи.

Contact info

Activities