Project Fit

Project Fit

Project Fit е ултрамодерен бутик фитнес клуб со современа опрема и реквизити за ефективен тренинг.

Она што го прави Project Fit посебен е 100% посветеност на тимот кон секој вежбач. Се води евиденција за секој вежбач што точно сака да постигне, дали има повреди, што сака/не сака да вежба, неговите навики и согласно тоа се организира тренингот што му е најпотребен.

 

Contact info

Activities