PulseFit Training

PulseFit training

PulseFit Training ги поместуваат стандардите за функционални тренинзи во Скопје.

Тренинзите ги комбинираат сите елементи  – сила, кондиција, експлозивност, брзина и издржливост.

Функционалниот тренинг во PulseFit Training ќе ти го подготви системот за движење за секојдневните активности на кои ќе бидеш изложен, ќе изгубиш килограми, ќе ги затегнеш мускулите и ќе се чувствуваш многу подобро.

Contact info

Activities