Pure

Pure

Ако сакаш да ја подобриш флексибилноста на мускулите и зглобовите, да ги ослободиш токсините, или да го зајакнеш и подмладиш телото, часовите во студиото Pure ќе ти овозможат да ги почувствуваш сите придобивки од јогата на своја кожа.

Со широка лепеза на јога часови како Hatha Vinyasa Yoga, Ashtanga Yoga, Power Yoga, Prenatal Yoga и Morning Yoga, тимот на Pure им помага на сите јога практиканти кои што сакаат да го подобрат своето ментално и физичко здравје.

Contact info

Activities