Rituals

Rituals

Под мотото Intention + repeated action = Rituals, фитнес центарот Rituals е позитивен пример дека кога станува збор за вежбање, не е до квантитетот на вежбањето, туку до квалитетот.

Во Rituals, редовните вежбачи можат да го обликуваат телото од соништата со помош на функционален тренинг, јога, пилатес и кардио, а за најлојалните клиенти има и попусти на членарината.

Contact info

Activities