Спортски центар Будо

Будо

Спортски центар Будо е едно од ретките студија што повеќе од 17 години докажуваат дека се едно од најквалитетните фитнес центри што нудат широка лепеза на дисциплини по мерка на секој вежбач.

Еве кои се дисциплини можеш да ги пробаш во спортскиот центар Будо:
✅ Функционален тренинг
✅ Фитнес
✅ Боречки вештини
✅ Пилатес
✅ Јога
✅ Кардио

Дополнително, по напорниот тренинг можеш да се релаксираш со масажа и финска сауна.

Contact info

Activities