Shark gym

SharkGym

Фитнес центарот SharkGym во Гостивар е ултра модерно студио каде што ќе најдете голем број на справи и реквизити за слабеење, билдање мускули или одржување на формата.

Тимот на SharkGym е 100% посветен на остварување на твоите фитнес цели покажувајќи ти на дело дека можеш да постигнеш сè што ќе посакаш.

Contact info

Activities