SHE Ladies

She Ladies

SHE Ladies Fitness Center е современо фитнес студио што повеќе од половина деценија им помага на битолчанките да имаат згодни тела.

Еве кои дисциплини ги имаш на располагање во SHE Ladies Fitness Center:

✅ Функционален тренинг
✅ Фитнес
✅ Тренинг со личен тренер

Contact info

Activities