Танцов фитнес кулб Sonrisa – Аеродром

Sonrisa

Sonrisa е еден од најпознатите фитнес и клубови за танцување во Скопје со огромна понуда на дисциплини.

Во студиото што се наоѓа во општина Аеродром може да ги пробаш следниве активности:

✅ Танци за возрасни: Салса, Бачата, Регетон, К Поп, Модерен Танц
✅ Вежбање за возрасни: Зумба, Зумба Степ, Full Body Workout, Аштанга Јога, Балет ФИТ
✅ Активности за деца: Класичен Балет, Модерен Танц, Вежбање за деца
✅ Индивидуални часови: Персонални тренинзи (1 на 1, 2 на 1), Балет, Јога, Танци, Прв Свадбен Танц
✅ План на исхрана

Contact info

Activities