Spa Park

Спа парк

Spa Park е ултрамодерен спа центар (како дел од хотелот Парк во Скопје) на површина од 600 m² што нуди релаксирачки алтернативи за оптимална рамнотежа помеѓу мирот на умот и подмладувањето на телото.

Во спокојството на Spa Park, ќе искусиш возбудливи искуства и ексклузивна можност повторно да ги откриеш твоите сетила и целосно да уживаш во задоволството да бидеш опуштен со:

✅ Базен за релаксација
✅ Термички кревети
✅ Парна бања
✅ Сауна
✅ Масажа
✅ Голем избор на третмани

Contact info

Activities