SportInn

Sport Inn

SportInn e единствениот spinning центар во Македонија каде што можеш да ги пробаш Full Body System и Spinning програмите.

Во фокусот е ставена Spinning® програмата, креирана за да го подобри твоето здравје и форма и истовремено да те поттикне на промена, без разлика колку години имаш, во каква форма си, колку си координиран или флексибилен.

Contact info

Activities