Sport Inn SPA

Sport Inn Spa

Sport Inn SPA е современ спа простор во рамки на SportInn, единствениот spinning центар во Македонија.

Спа центарот на Sport Inn ќе ти помогне целосно да се рестартираш по напорниот тренинг со посета на парната бања, ледената фонтана, избор на масажа и многу други активности.

Contact info

Activities