Synergy Fitness Spa

Synergy

Synergy Fitness & Spa е комплетно нов начин на сфаќање на физичката активност, релаксацијата и уживањето во Скопје.

Центарот е опремен со најсовремени апарати и технологија што ќе ти овозможат совршен тренинг и загарантирана релаксација.

Synergy Fitness & Spa нуди голем избор на активности за вежбање и релаксација:

✅ Фитнес
✅ Функционални тренинзи
✅ Модерни танци и хип хоп
✅ Group cycling
✅ Третмани за тело
✅ Масажа
✅ Спа

Contact info

Activities