T-Yoga

T-Yoga

T-Yoga е едно од најиновативните јога студиа во Скопје предводено од Татијана Јанакиева, дологодишен јога инструктор.

T-Yoga нуди внимателно дизајнирана програма за почетници и напредни јога практиканти која го активира целото тело. Секој час е различен, за на вежбачот никогаш да не му стане досадно. Часовите се исполнети со различни асани и може да ја практикуваат сите, без разлика на своето искуство со јога пракса.

Освен на физичките асани, фокусот е насочен и на дишењето и подобрување на функцијата на нервниот систем.

Секој може да ги работи часовите, освен луѓе со сериозни повреди или сериозни проблеми со грбот.

Подобрување на ставот и држењето на телото, затегнување на цело тело, посмирен ум и намалување на тежината се само дел од бенефитите што ќе ги искусиш од овие јога часови со Татијана.

Contact info

Activities