Tao Te

Tao Te

Студиото за јога Тао Те нуди богат избор на јога часови што се вклопуваат во модерниот начин на живот.

Сите часови се креирани за остварување на максимален бенефит на практикантите, прилагодени за сите возрасти и различна физичка подготвеност.

Инструкторите се максимално посветени и ги третираат учениците како најголема вредност и со основна задача преку јогата да ги поддржат во нивниот “пат кон подоброто”.

Contact info

Activities