Десет Шеесет

10 60

Десет Шеесет е боксерски клуб што ќе ти покаже дека боксот е еден од најефикасните начини за да станеш физички и емоционално посилен.

Тренинзите во Десет Шеесет се наменети за деца и возрасни и се специјално дизајнирани да ги ангажираат и затегнат сите мускули истовремено.

Contact info

Activities