The Gym

The gym

Фитнес студио The Gym во Штип е место каде што вежбите за оформување мускули, стекнување сила, трошење калории и издржливост се практикуваат според последните светски трендови.

Концептот според кој функционира The Gym е многу едноставен – нудат комплетно нов начин на сфаќање и практикување на фитнесот во Штип за да им помогнат на вежбачите да водат поздрав и поактивен начин на живеење.

Contact info

Activities