The Strongest

The Strongest

Тhe Strongest е современ центар за боречки вештини каде што под водство на врвни инструктори можеш да тренираш Џит Кун До, ММА, Бразилска Џиу Џица, Кик бокс и Кик Аеробик за девојки. Дополнително, клубот има и група за деца од 4 до 12 години.

Во рамки на Тhe Strongest се наоѓа и модерен фитнес и бодибилдинг центар каде што посветениот тим на фитнес инструктори ќе ти помогне полесно да ја постигнеш посакуваната фитнес цел.

Contact info

Activities