Top Forma

Топ Форма

Топ Форма е студио за аеробик, пилатес и зумба каде што можеш да вежбаш со квалитетен и обучен кадар за аеробик, пилатес и зумба во извонредно пријатен и просторен амбиент со сите видови реквизити за вежбање.

Посветениот тим на Топ Форма ќе направи вежбањето секогаш да ти биде забавно, имајќи ја на ум целта што сакаш да ја постигнеш.

Contact info

Activities