Touch Pilates

Touch Pilates

Touch Pilates е специјализирано пилатес студио во Битола што на забавен начин ќе ти помогне да ги зајакнеш мускулите и да го обликуваш телото.

Соединувајќи вежби за мобилност, сила, флексибилност и кондиција, во Touch Pilates има часови наменети за секого.

Она што го прави Touch Pilates уникатен се одличната атмосфера, добрата енергија и социјализацијата помеѓу вежбачите.

Contact info

Activities