Training Room

Training Room

Training Room прерасна од обична гаража до крос фит клуб со вистински спортски дух. Во современо опремена сала, ќе наидете на луѓе кои тренингот го гледаат како приоритет во дневните обврски.

Training Room е познат по одличната тимска мотивација, каде што секој од вежбачите е посветен да изработи квалитетен тренинг, а дружбата и пријателството помеѓу тимот се силна страна.

Contact info

Activities