Ultimate Fit Alebras

Ultimate Fit Alebras

Ultimate Fit Alebras е современ фитнес центар што на уникатен начин и со помош на врвни инструктори како Атанас Михајловски и Елена Бубало, ќе ти помогне да постигнеш одлични резултати во однос на силата и изгледот на твоето тело.

Ова се двете дисциплини што можеш да ги вежбаш во студиото на Ultimate Fit Alebras, а коишто целосно ќе ти го трансформираат телото:

✅ Total Body Workout
✅ CrossFit

Contact info

Activities