Фитнес Универзал

Фитнес Универзал

Ако си од Битола и си љубител на здравиот и активен живот, фитнес студиото на Фитнес Универзал вреди да се посети.

Фитнес Универзал нуди најсовремена опрема и реквизити за вежбање, тренинзи од врвни професионалци и широка лепеза на суплементи.

Секој тренинг во Фитнес Универзал ќе ти биде нов предизвик за да се запознаеш и изградиш себеси во посилна и подобра верзија.

Contact info

Activities