Vibe and Flow

Vibe and Flow

Yoga Studio Vibe and Flow ќе ти овозможи едно уникатно искуство помагајќи ти да воспоставиш хармонија помеѓу умот и телото.

Од јога часовите во Vibe and Flow ќе ги искусиш следниве придобивки: подобар баланс, координацијата, држење на тело и флексибилност, ублажување на болките (особено во грбот) и превенција од повреди, посмирено ќе се справуваш со стресни ситуации и ќе научиш како целосно да уживаш во моментот.

Contact info

Activities