Viola Centar

Viola Centar

Спа и фитнес центарот Viola Beauty Center, повеќе од 13 години им помага на Битолчани да бидат најдобрата верзија од себеси.

Решавање на кожни проблеми, третмани за разубавување, масажа, грижа за своето тело, вежбање со личен тренер, групни тренинзи, нутриционистички совети и емоционалната грижа за самите себе, се само дел од широката лепеза на услуги што ги нуди Viola Beauty Center.

Contact info

Activities