Wild Sviki Fitness

Wild Sviki Fitness

Wild Sviki Fitness е единствениот фитнес центар за жени во Куманово што ќе ти помогне да постигнеш феноменална психо-физичка промена.

Без разлика дали сакаш да вежбаш сама, со помош на личен тренер или во група, овде ќе ја најдеш дисциплината што најмногу се вклопува во твојот начин на живот и твоите фитнес цели.

Во Wild Sviki Fitness ги имаш на располагање следниве дисциплини: функционален тренинг, фитнес, боречки вештини, пливање, аеробик, јога, кардио, кросфит.

Contact info

Activities