Јога Студио ОМ

Јога Студио ОМ

Под мотото “The body is your temple. Keep it pure and clean for the soul to reside in!“, Јога Студиото ОМ веќе половина деценија им помага на битолчани да стекнат корисна јогиска пракса.

Од најактивната пракса како аеро, јин, јанг јога, до најтивката медитација, овде ќе најдеш широка лепеза на активности што ќе го смират твојот дух и тело.

Contact info

Activities