Yoga Flow Skopje

Yoga Flow

Yoga Flow е јога студио што нуди различни видови на јога практики што може да ги вежба секој, без разлика на годините и без разлика на здравствените проблеми.

Јога часовите во Yoga Flow ќе те научат како само со тоа што го имаме – нашето тело и нашиот ум да си помогнеме себеси. Да си го подобриме своето здравје, да бидеме физички и психички здрави.

Часовите се одржуваат во пријатна атмосфера, во специјализирано јога студио или он-лајн.

Contact info

Activities