Јога Центар Садана

Садана

Јога Центарот Садана нуди часови што ги опфаќаат основните елементи за практикување и предавање на Јин јога.

Часовите се наменети за сите оние кои сакаат да се запознаат со Јин јога, оние кои сакаат да развијат подлабоко разбирање на јин јога практиката и за оние кои сакаат да бидат инструктори по Јин јога.

Contact info

Activities