Yoga with Martina

Yoga with Martina

Yoga with Martina e уште еден доказ дека физичките активности надополнети со ментални, се одличен начин да постигнеш мир и хармонија особено кога си во блажена состојба.

Мартина Димитров е една од најпознатите јога инструктори што организира часови по јога за бремени жени, онлајн и во сала.

Оваа програма им овозможува на трудниците да бидат свои и свесни, да се почувствуваат силни и сигурни во себе во текот на бременоста, а притоа и да знаат како тоа да го постигнат.

Contact info

Activities