Јога со Сергеј

Јога со Сергеј

Јога со Сергеј е уникатно искуство што преку асани и дишење ќе ти помогне да го смириш брзиот и динамичен ум, а телото ќе се смири толку многу што многу лесно ќе влезеш во медитативна состојба.

Јога часовите на Сергеј се комбинација од асани, техники за дишење и концентрација и медитација. По само неколку часа, промените се веќе видливи.

Contact info

Activities