Zanzhin Dojo

Zanzhin Dojo

Zanzhin Dojo е урбан карате и фитнес центар каде што на забавен начин можеш да стопиш голем број на калории, да се ослободиш од стресот и да ја подобриш физичката издржливост и расположението.

Во Zanzhin Dojo можеш да пробаш класичен аеробик или карате кардио фитнес (идеален спој на карате и кардио фитнес).

 

Contact info

Activities