FitKit Pixel

,,Најди луѓе што те мотивираат и постојано дружи се со нив”

ФитКит инспирација: Бобан Панзевски од Куманово Упорен, амбициозен и секогаш подготвен за акција. Ова најдобро го опишува нашиот Бобан Панзевски (Боби) од Куманово — ФитКит инспирација за оваа недела. Иако пандемијата му ја разниша фитнес рутината и мораше да се откаже од HIIT тренинзите кои што беа вистинска адреналинска бомба за него, Боби бргу се адаптираше на новото […]

Повеќе