Едина Муса — личен тренер кај тебе дома

Едина е активен спортист кој подолго време се занимава и го проучува фитнес светот. Тренинзите се базираат на зајакнување на мускулатурата на целото тело, а […]

Едина Муса — личен тренер кај тебе дома Read more