FitKit Pixel

Жарко Батиќ

Двократен шампион во олимписко дигање на тегови и апсолутен рекордер во snatch и clean & jerk. Fittest man in Macedonia за 2016 година. Сертифициран crossfit тренер со L1 лиценца. Спортот е негова пасија уште од најрана возраст. Порано се занимавал рекреативно со групни спортови, а сега веќе 8 години активно вежба crossfit. Ако го прашаш […]

Повеќе