FitKit Pixel

Катерина од Струмица: Пандемијата е тест за мојата упорност да водам здрав и физички активен живот

ФитКит инспирација: Катерина Гудева од Струмица Болката е неизбежна, страдањето е опција! Ова е мотото на нашата ФитКит инспирација на неделата — Катерина Гудева од Струмица (нагалено — Карделен). Како личност која што не трпи монотонија, за време на карантинот вежбала со онлајн ФитКит тренер, а утринската јога и трчањето биле нејзиниот спас од досадата по дома (и уште се). […]

Повеќе