Кратко ама слатко FitKit Plus програма на Наташа Спасовска

По професија е дизајнер за внатрешно уредување, но не може да замисли ден без вежбање. За неа, спортот е забава и секогаш треба да се […]

Кратко ама слатко FitKit Plus програма на Наташа Спасовска Повеќе