FitKit Plus Основи за инверзија и Основи за баланс програми на Слободан Стојчевски

Неговиот другар го “натерал” да почне со вежбање иако тој бил скептик за оваа идеја и се срамел од своето тело. 😳 Денес, тој е […]

FitKit Plus Основи за инверзија и Основи за баланс програми на Слободан Стојчевски Повеќе