Дали ми треба јога и од каде да почнам

Единствено доколку не постои медицински проблем или некаква посериозна повреда, тогаш прашањето дали ти треба не мора повеќе да си го поставуваш. Можеби не ти […]

Дали ми треба јога и од каде да почнам Повеќе