Антониа Домазетова — личен тренер кај тебе дома

Речиси цел живот е во спорт и активен животен ситл. Во изминатите 5 години таа работи како личен и велнес тренер и е дел од Fitness Land центарот. Како тренер ќе ти помогне да добиеш целокупен пристап за твојот стил на живеење.

Ќе имаш активен дел со функционален фитнес со минимум реквизити, едукативен дел околу навиките и одлуките во исхраната, а со тоа ќе дојде и поддршка низ целиот процес. Не е важно во каква форма си сега.

Процесот е следен:

  1. Соберете се минимум 5 луѓе, или пријави се па ние ќе ти најдеме група.
  2. Пријавете се овде и кажете кое време најмногу ви одговара.
  3. За повеќе прашања пиши ни на info@fitkit.app или искомуницирај не на нашите профили на Instagram или Facebook.

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и во online вежбалните низ целата држава.

Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore