Елисавета Димовска — личен тренер кај тебе дома

Eлисавета е нутриционист и во исто време фитнес тренер. Вежба повеќе од 6 години, а последниве 3 години работи како нутриционист и тренер, а исто и како групен тренер во Битола.

Оние кои ќе изберат да тренираат со Ели, добиваат консултации за исхрана и суплементација, план за исхрана со прилагодени макро и микро-нутриенти според нивни цели.

Тренинзите се прилагодени според твоето ниво на фитнес и цели и траат 45мин до 1 час, но немој да бидеш изненаден ако добиеш и бонус од нови 10-тина минути :). Ќе работиш на сите мускулни групи, ќе го тестираш и мериш напредокот и прогресивно ќе се зголемува интензитетот. Биди малку подобар/ра од вчера и ќе имаш гарантиран напредок.

Процесот е следен:

  1. Соберете се минимум 5 луѓе, или пријави се па ние ќе ти најдеме група.
  2. Пријавете се овде и кажете кое време најмногу ви одговара.
  3. За повеќе прашања пиши ни на info@fitkit.app или искомуницирај не на нашите профили на Instagram или Facebook.

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и во online вежбалните низ целата држава.

Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore