Начини да протнеш празнично вежбање

Не сме сигурни дали немањето време повеќе се должи на тоа што ова е период со премногу прослави или затоа што брзаме да ги постигнеме целите и плановите што ни ги бара 2018-та година. Како и да е, во едно сме сигурни. “немам време” ќе не’ прогонува и во новата година :).

Но сепак, другата вистина е дека со малку самомотивација и планирање ќе се протне време и во овој период. Ако ништо друго барем ќе намали од грижата на совест. Кликни овде и дознајнеколку совети од нас што ќе ти помогнат во тоа.

Ако ти се допадна ова што го читаше ќе ни значи да стиснеш на аплаузот 👏 и можеби да ја препорачаш статијава некому на кого му е потребна.

Прочитај повеќе од нас

Следи не’
Facebook 
Instagram
YouTube