ZisGym: Местото каде што децата станаа мажи!

ZisGym

Кога ќе се спомене фитнес центар, првото нешто што им паѓа на памет на кавадарчани е ZisGym, современо фитнес студио лоцирано во срцето на Кавадарци. 😎

ZisGym не е само обична теретана. Ова е место каде што вежбите за оформување мускули, стекнување сила, трошење калории и издржливост се практикуваат според последните светски трендови.

Препознатливо под мотото „Каде што децата станаа мажи”, оваа студио веќе 31 година, интензивно им помага на вежбачите да си го оформат телото од своите соништа. 🏆

Концептот според кој фунционира ZisGym е многу едноставен — нудат комплетно нов начин на сфаќање и практикување на физичката активност во Кавадарци.

Целта е да им помогнат на граѓаните да водат поздрав и поактивен начин на живеење, особено во време на пандемија. 💪

ZisGym

Објектот на теретаната се состои од современ простор кој целосно е прилагоден на модерниот начин на живот со опрема, климатизација и фунционалност.

Паралелно, студиото ги исполнува сите здравствени протоколи за безбедно вежбање на вежбачите во време на Ковид-19.

Без разлика дали си професионален бодибилдер, или личност која сака да се одржува во форма без разлика на годишното време, ZisGym обезбедува соодветни фитнес справи за секој ентузијаст за вежбање без разлика на возраст и пол.

Еве кои дисциплини ги имаш на располагање во ZisGym: 👇

✅ Функционален тренинг

✅ Фитнес

✅ Кардио

Ти избери си дисциплина, а високостручниот тим на инструктори е тука да ти помогне при твојата фитнес трансформација, правејќи ти ги тренинзите забавни и мотивирачки. 🙌

ZisGym

За да почнеш да вежбаш во студиото на ZisGym: 👇

🚶Посети ги на улицата „Киро Спанџов” број 12 во Кавадарци

👉 Следи ги на Инста: @ZisGym

📝 Пиши им на Фејсбук за повеќе инфо: ZisGym

Кавадарчани, што чекате? 😉


FitKit logo

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и во online вежбалните низ целата држава.

Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore.